Forbrugertesten
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Robotstøvsuger med Gulvvask Bedst i Test!
Er det tid til renere gulve? Find den bedste robotstøvsuger i vores store Robotstøvsuger Test!

Robotstøvsuger med gulvvask bedst i test 2024

Træt af at støvsuge og vaske gulv? Du er ikke den eneste, men der en løsning! En robotstøvsuger med gulvvask! Vi har testet robotstøvsugere fra iRobot, Neatsvor, Neakasa, Roborock, Sogo og mange flere. Find de bedste her!

Neakasa N3 Robotstøvsuger bedst i test
Neakasa N3 Robotstøvsuger med gulvvask bedst i test!

Neakasa N3 Robotstøvsuger

 
 • Bedste robotstøvsuger med gulvvask
 • Over 5 timers batteri-tid
 • Automatisk opladning og tømning af snavs
 • 4000 PA sugeevne (farvel hunde- og kattehår) 
 • Let opsætning af No-Go-Zoner
Neakasa N3 – Bedste Robotstøvsuger med gulvvask

Robotstøvsuger med gulvvask bedst i test: Støvsugning uden at røre en finger!

Endelig er det slut med den sure tjans at støvsuge. Nok er vi mange, der er skeptiske overfor den teknologiske udvikling, men det bør ikke gælde, når det kommer til en robotstøvsuger med gulvvask. Robotstøvsugerne gør, med glæde, det vi andre ikke gider, støvsuger gulve og gulvtæpper, sågar vasker de bedste robotstøvsugere fra iRobot Roomba, Neatsvor, Roborock og Neakasa også gulvet, hvis du ønsker det! Hvilken robotstøvsuger med gulvvask skal du vælge?

Robotstøvsuger med gulvvask bedst i test:

Læs mere om de bedste robotstøvsugere med gulvvask i vores test nedenfor: 

1

Neakasa N3 Robotstøvsuger med gulvvask

Neakasa N3 Robotstøvsuger Bedst i Test!
Spar 1.500 kr!

3

Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger bedst i test

Neatsvor X650 PRO Robotstøvsuger
RABATKODE: FT15

5

Neatsvor X500 robotstøvsuger med gulvvask

Neatsvor X500
Bedste Billige Robotstøvsuger!

6

bedste Roborock Robotstøvsuger S8 Pro Ultra

Roborock Robotstøvsuger S8 Pro Ultra

7

irobot roomba j7+ robotstøvsuger

iRobot Roomba Combo j7+
SPAR 1.500 KR I DAG!

10

ILIFE robotstøvsuger med gulvvask

ILIFE A80 robotstøvsuger med gulvvask

12

Dreame D10 Bot Støvsuger

Dreame D10 Plus Robotstøvsuger med gulvvask

13

Abir R30 robotstøvsuger

ABIR R30 Robotstøvsuger med gulvvask

Robotstøvsuger med gulvvask bedst i test 2024:
Forbrugertestens redaktion har støvsuget gulve! Eller rettere vi har haft robotstøvsugere til at støvsuge og vaske gulve for os. Resultaterne deler vi med jer i denne artikel, hvor vi skal møde en masse robotstøvsugere med gulvvask. Vi har testet de bedste robotstøvsugere med gulvvaskfunktion på markedet, så hvis du er på udkig efter en robotstøvsuger med gulvvask, så tjek vores anmeldelser først!

iRobot Roomba er udvalgt af engelske Independent som bedste robotstøvsuger med gulvvask. Dette brand scorer også højt hos Forbrugertesten, hvor vi dog kårer Neakasa N3 som bedste robotstøvsuger med gulvvask. Begge har opnået lignende resultater i vores robotstøvsuger test, men Neakasa N3 fås til en markant lavere pris, så til prisen, er Neakasa N3 robotstøvsuger med gulvvask vores testvinder!

I vores omfattende test af de bedste robotstøvsugere med gulvvask har vi udsat robotstøvsugerne for nok støv, dyrehår og forhindringer til at kunne tjekke sugekraft, navigationsfærdigheder, vandkapacitet og meget mere. Og nu er vi klar til at dele vores resultater med dig.

Robotstøvsuger med gulvvask – hvad du kan forvente

Du vil i vores anmeldelser lære mere om de egenskaber de enkelte robotstøvsugere med gulvvask har. Vi har testet markedets bedste robotstøvsugere, inkl. Roborock S8, iRobot Roomba J7, Neatsvor X650, Neakasa N3 og Xiaomi Robotstøvsuger. Uanset om målet er et renere hjem eller blot at opnå samme renhed som hidtil, men uden at røre en finger, så er en robotstøvsuger med gulvvask den ultimative løsning. Så lad os komme i gang med at udforske, hvilken af disse robotstøvsugere med gulvvask, der kan hjælpe dig med at opnå et skinnende rent hjem og give dig mere tid til de ting, du elsker!

1

Neakasa N3 Robotstøvsuger

Neakasa N3 test og anmeldelse

Forbrugertestens vinder i kategorien: Robotstøvsuger med Gulvvask Bedst i Test:

Vi har haft fingrene i robotstøvsugeren Neakasa N3. Og lad os slå det fast med det samme. Det er en suveræn robotstøvsuger, der ikke kun lever op til, men faktisk overgår forventningerne på flere områder, ikke mindst grundet dens prisvenlighed. Her er en gennemgang af nogle af dens bedste funktioner:

Grundig rengøring med vaskefunktion:

I bund og grund er det vigtigste ved en robotstøvsuger om den kan gøre rent! Og det kan Neakasa N3  med en sugeevne på hele 4000 PA, hvilket gør den i stand til let at fjerne skidt og snavs. Samtidig kan den vaske dit gulv, hvis du ønsker det, en dejlig funktion!

Genial navigation:

Neakasa N3 har en indbygget LiDAR og VSLAM teknologi, der kort sagt betyder, at robotstøvsugeren scanner og kortlægger dit hjem. Dette resulterer i grundig rengøring, hvor robotstøvsugeren er i stand til at undgå forhindringer som dørtrin og trapper. Den ekstra evne til at opstille “no-go zoner” gør det endnu lettere at styre dens rute.

Robotstøvsuger Dørtrin:

Har du nogle dørtrin på op til 2cm, som du gerne vil have robotstøvsugeren til at køre over, så kan denne robotstøvsuger med gulvvask også klare det. Med andre ord, så slipper du for at skulle bevæge dig, når støvsugeren skal fra et rum til et andet.

Brugervenlighed:

Neakasa N3 har en App, der er super let at bruge, også for os, der ikke gør os meget i apps. Det hele er intuitivt og man har via appen fuld kontrol over alle funktioner. De fleste vil finde opsætningen let, men skulle man have spørgsmål, så er firmaet bag søde til at svare. 

Støjsvag drift:

Med et maksimal støjniveau på 75 dB er Neakasa N3 designet til at være diskret og stille. Man kan endda tilpasse støjniveauet baseret på præferencer, hvilket gør det ideelt for hjem, hvor støjniveauet er en vigtig faktor, f.eks. i situationer hvor man gerne vil have ro, men samtidig gerne vil have et rent hjem.

Holdbar og let at vedligeholde:

Neakasa N3 er konstrueret med holdbarhed i tankerne, og udskiftning af dele som børster og filtre er en nem proces. Producenten tilbyder et  bredt udvalg af reservedele, der gør vedligeholdelsen let.

Opsummering:

Hos Forbrugertesten er vi begejstrede for Neakasa N3 robotstøvsugeren med gulvvask. Den leverer grundig rengøring og til en rigtig stærk pris! Med Neakasa N3 får du en robotstøvsuger med gulvvask, der har alle de funktioner, der normalt er forbeholdt langt dyrere modeller. Som de bedste robotstøvsugere med gulvvask støvsuger den effektivt og giver et flot, rent gulv, hvis du benytter gulvvaskfunktionen og som en krølle på halen, så tømmer den automatisk støvbeholderen! Denne robotstøvsuger med gulvvask er svær ikke at elske!

Fordele

Det siger køberne

Neakasa N3 Robotstøvsuger med gulvvask

2

iRobot Roomba Combo j9+ Robotstøvsuger

iRobot Roomba J9+ test og anmeldelse: Luksus Robotstøvsuger med gulvvask

Forbrugertestens iRobot J9+ robotstøvsuger test

iRobot Roomba Combo j9+ er den nyeste robotstøvsuger med gulvvask fra iRobot. En rigtig luksus-udgave, der kombinerer grundig støvsugning med praktisk gulvmopning og samtidig ser godt ud!

Grundig Støvsugning:
Med sin kraftfulde sugeevne fjerner iRobot Roomba Combo j9+ støv, snavs og hår fra dine gulve. Den tilpasser sig automatisk forskellige overflader og justerer selv styrken, når der er brug for ekstra kraft for at levere en optimal rengøring. Det er en smart løsning, man ikke finder på mange robotstøvsugere med gulvvask.

Præcisions Gulvmopning:
Den integrerede moppefunktion sikrer, at ikke kun støvet fjernes, men også snavs og pletter. iRobot Roomba Combo j9+ mopper og tørrer gulvet, hvilket resulterer i en dybt ren og poleret overflade.

Avanceret Navigation:
Udstyret med iRobot’s PrecisionVision (præcisions) Navigation teknologi, skaber iRobot Roomba Combo j9+ en detaljeret kortlægning af dit hjem. På den måde planlægger den en rute, hvor den undgår forhindringer, f.eks. en stol eller bordben, men alligevel leverer en grundig rengøring.

Adaptivt Rengøringssystem:
Roomba Combo j9+ tilpasser sig dynamisk rengøringen baseret på dine vaner og tidspunkter. Den lærer at kende dine præferencer og justerer sit rengøringsmønster for at imødekomme dine behov.

Smart Hjem-Integration:
Med understøttelse af stemmekontrol gennem Amazon Alexa og Google Assistant, kan du nemt styre iRobot Roomba Combo j9+ og planlægge rengøringen med enkle kommandoer.

Forbrugertesten’s dom:
iRobot Roomba Combo j9+ er en markedsførende robotstøvsuger, der vil være det rette valg for husholdninger, der gerne vil betale lidt ekstra for topkvalitet. Med dens evne til at støvsuge og moppe samtidig, at have den mest avancerede navigation på markedet og være en smuk maskine, så synes vi, at den gør sig fortjent til en høj score i vores robotstøvsuger med gulvvask test.

Fordele

Det siger køberne

iRobot Roomba Combo j9+ Robotstøvsuger

3

Neatsvor X650 Pro Robotstøvsuger

Neatsvor X650 Anmeldelse

Forbrugertestens Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger test – Robotstøvsuger med Gulvvask!

Testers kommentar: Jeg bor i et hus på 118 m2 og vi har en skøn labrador, der fælder som den slags hunde gør, så vi er vant til at leve med hundehår. Neatsvor x650 Pro robotstøvsuger imponerede mig i forhold til at fjerne hundehår. Jeg har også testet Neatsvor x520 (læs andetsteds her på siden) og i forhold til den, så udmærker Neatsvor x650 Pro sig ved at være mindre larmende og så have et genialt No-Go-Zoner system, så vi kan undgå at den støvsuger over i børnenes legehjørne.

Neatsvor X650 robotstøvsuger med gulvvask er en super avanceret maskine, men alligevel er den let at bruge. I denne anmeldelse udforsker vi nøglefunktionerne i Neatsvor X650 Pro og vurderer, om den lever op til sine påstande om at være den mest kraftfulde robotstøvsuger med gulvvask på markedet.

Sugekraft og allergivenlig rengøring

Lad os først tale om Neatsvor X650’s sugekraft. Den er på hele 6000 PA, den kraftigste i vores test, hvilket gør den i stand til at tackle alt fra støv og snavs til hår og endda små partikler. Det gør den ideel til husholdninger med kæledyr, hvor hundehår og kattehår kan være en udfordring. Sammenlignet med andre modeller på markedet er Neatsvor X650 Pro Robotstøvsugeren vinderen, når det gælder sugestyrke, der sikrer en både grundig og allergivenlig rengøring.

Klog navigation og planlægning

Neatsvor X650 Pro styres via Neatsvors egen app, som er kompatibel med Google Home, så du kan starte rengøringen fra din smartphone eller via den stemmestyrede assistent. Neatsvor X650 Pro Robotstøvsuger kan også planlægge rengøringen af hele dit hus på én gang, og du kan endda gemme indstillingerne, når du er tilfreds med dem og blot med et enkelt klik på appen kan opnå de samme gode rengøringsresultater igen og igen. Neatsvor X650 Pro har aldrig dårlige dage!

2-i-1 Funktion: Støvsugning og gulvvask

Neatsvor X650 Pro evner bedre end de fleste robotstøvsugere på markedet at kombinere støvsugning og gulvvask. Med både en indbygget vandbeholder og moppe kan du nemt skifte mellem de to funktioner, så du kan opnå et skinnende rent gulv uden at skulle bruge flere apparater.

No-Go-Zoner og 100 % tilfredshedsgaranti

Neatsvor X650 Pro Robotstøvsuger giver dig mulighed for at oprette No-Go-Zoner via appen, hvilket betyder, at du kan kontrollere, hvor robotten skal rengøre, og hvor den ikke skal. Dette giver dig fuld kontrol over rengøringen i dit hjem.

Hos Forbrugertesten kan vi også lide, at Neatsvor er så overbeviste om kvaliteten af X650 Pro, at de tilbyder en 100 % tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, får du dine penge tilbage. Vores tester, Maria, var dog meget begejstret, så Neatsvor behøver ikke at frygte at hendes robotstøvsuger sendes retur!

Fordele

Det siger køberne

4

iRobot Roomba Combo i8+ Robotstøvsuger

iRobot Roomba Combo i8+ test

Forbrugertestens iRobot Roomba i8+ robotstøvsuger test

Testers kommentar: Jeg havde æren af at teste Roomba Combo i8+. I forhold til nogle af de andre robotstøvsugere i denne test, så elsker jeg at den har en rigtig stor vandbeholder, der rummer hele 210 ml vand. Jeg nød at se den vaske mit gulv, imens jeg sad henslængt i sofaen. Jeg har ikke kæledyr eller mange tæpper, men den virker rigtig god, så vil tro den kunne klare den slags let også. For os, der har hårdt gulv i hele lejligheden er den i hvert fald rigtig god.

Roomba Combo Robotstøvsugeren er en fantastisk robotstøvsuger med gulvvask til en rigtig god pris, så du går ikke galt i byen ved at vælge denne! Den kan både fungere som en normal robotstøvsuger samt vaske gulv samtidigt med stor effektivitet og den har intelligent kortlægning af hele boligen samt kan lave No-Go-Zoner hvis der er steder man ikke ønsker den skal køre hen. Den er helt og aldeles en fremragende maskine med stor alsidighed og innovativ teknologi som sikrer en enestående rengøringsoplevelse. 

4-trins rengøringssystem

Roomba Combo® i8+ er udstyret med et avanceret 4-trins rengøringssystem, der trækker støv ind, rengør i hjørner, håndterer alle typer gulve og efterlader gulvet skinnende rent. Dette system sikrer en omhyggelig og grundig rengøring, uanset hvilken udfordring der måtte være.

Støvsug og vask gulv samtidigt

Med Roomba Combo®-støvbeholderen kan robotstøvsugeren nemt skifte mellem støvsuger og gulvmoppe på  hårde gulve takket være Imprint® Smart Mapping-teknologien. Dette giver dig mulighed for at håndtere våd og tør snavs på en enkelt rengøringssession.

Effektiv rengøring og Smart Mapping

iRobot Roomba Combo i8+ Robotstøvsuger med Gulvvask kan dække op til 55 m² med sin vandbeholder på 210 ml før ny påfyldning skal til, så med andre ord kan du få rengjort endda meget store flader i ét hug. Smart Mapping-teknologien lærer og kortlægger dit hjem, så den navigerer klogere hver gang den rengører dine gulve.

Powered by iRobot® OS

Når du vælger iRobot kommer det med et operativsystem, der automatisk opdaterer din software, når nye opdateringer er tilgængelige. Dette sikrer, at din Roomba Combo i8+ altid er opdateret med de seneste funktioner og ydeevneforbedringer. 

Fordele

Det siger køberne

5

Neatsvor X500 Robotstøvsuger

Neatsvor X500 Anmeldelse

Forbrugertestens Neatsvor X500 robotstøvsuger test

Neatsvor X500 er en herlig hjælper i hjemmet, der kombinerer effektiv støvsugning med suveræn gulvvask. Denne anmeldelse udforsker de bedste funktioner ved Neatsvor X500 robotstøvsugeren og hvorfor den er et attraktivt valg for dem, der søger rengøringshjælp fra en robotstøvsuger med gulvvask til en fornuftig pris.

Det bedste ved Neatsvor X500:

 1. Kraftfuld rengøring: Neatsvor X500 har en kraftig sugekapacitet, der effektivt fjerner støv, snavs og hår fra forskellige gulvtyper.

 2. Navigerer klogt i dine rum: Udstyret med avanceret sensor- og navigations-teknologi kortlægger Neatsvor X500 effektivt rummet og undgår forhindringer for at levere en omhyggelig rengøring.

 3. App-Styring: Ved hjælp af en brugervenlig app kan du nemt planlægge rengøringen, overvåge støvsugerens status og endda styre den eksternt, hvilket giver ultimativ bekvemmelighed.

 4. Høj kapacitet og automatisk opladning: Med en lang batterilevetid kan Neatsvor X500 dække store områder og den vender automatisk tilbage til ladestationen for opladning efter behov.

 5. Hindringsovervindelse: Denne robotstøvsuger kan let navigere over mindre forhindringer som ledninger og dørtrin, hvilket sikrer uafbrudt rengøring.

Konklusion: Neatsvor X500 robotstøvsuger gør det hårde arbejde for dig, når det gælder rengøring af gulve. Med en sugekapacitet, der klarer de fleste hverdags rengøringsopgaver og et smart navigeringssystem, leverer den en grundig rengøring på forskellige gulvtyper.

Den brugervenlige app-styring gør det let at planlægge rengøringen, overvåge enhedens status og styre den eksternt, f.eks. hvis du er på arbejde og gerne vil hjem til rene gulve! Neatsvor X500’s evne til at undgå forhindringer og automatisk vende tilbage til ladestationen er egenskaber, man ofte kun ser i dyrere modeller. Til prisen tøver vi ikke med at kalde det den bedste robotstøvsuger med gulvvask!

Fordele

Det siger køberne

6

Roborock Robotstøvsuger S8 Pro Ultra

Roborock S8 Pro Ultra Anmeldelse

Forbrugertestens Roborock S8 anmeldelse og test – Robotstøvsuger med Gulvvask!

Testers Roborock anmeldelse:
Jeg fik denne til test, da jeg bor i et fleretageshus, hvor vi har mange gulvtæpper. Vi har også kat, og som katteejere ved, så betyder det også mange hår! Roborock er ideel for os der elsker gulvtæpper, men hader at støvsuge! Roborock har en feature de kalder VibraRise, der gør at moppen vibrerer og automatisk løfter moppepuden op, når den er på et gulvtæppe. Det sikrer, at du kan få rengjort dine gulvtæpper ordentligt. Den er dyrere end andre robotstøvsugere med gulvvask, men man får også en maskine fra øverste hylde, hvis man kan klare investeringen.

Roborock S8 Pro Ultra robotstøvsuger med gulvvask

Tænk at kunne støvsuge, når du ikke er hjemme! Denne smarte støvsuger er designet til at forkæle dig med sin ReactiveAI 2.0, 3D scanning, PreciSense LiDAR navigation og meget mere. Se hvorfor den er en topkandidat inden for robotstøvsugere.

Avanceret ydeevne og sensorer

Roborock S8 Pro Ultra er udstyret med en kraftfuld sugekraft på 5100 pa, hvilket gør den i stand til at håndtere støv og snavs med lethed. Den avancerede ReactiveAI 2.0-teknologi hjælper robotten med at genkende genstande og forhindrer dem i at blive suget op (f.eks. legetøj). Med 3D scanning og PreciSense LiDAR-navigation (præciseringsnavigation) kan robotten nøjagtigt kortlægge dit hjem og undgå forhindringer.

RGB Kamera og VibraRise

Roborock S8 Pro Ultra er udstyret med et RGB kamera, der giver dig mulighed for at følge med i rengøringsprocessen i realtid. VibraRise-teknologien sørger for, at robotten løfter sig, når den støder på tæpper eller andre forhindringer, for at sikre en grundig rengøring.

Automatisk Rumgenkendelse og Smart App-Styring

Roborock S8 er intelligent nok til at genkende forskellige rum i dit hjem og tilpasse rengøringsmønsteret efter behov. Du kan også styre robotten via en smartphone-app, der giver dig mulighed for at planlægge rengøringsopgaver og overvåge robottens ydeevne, selv når du ikke er hjemme. Det er da smart!

Fordele

Det siger køberne

iRobot Roomba Combo j7+ test

Når det gælder en robotstøvsuger med gulvvask, så fås de ikke bedre end iRobot Roomba Combo j7+. En robotstøvsuger, der hører til i den dyre ende, men er på tilbud lige nu, så det er om at slå til nu, hvis du ønsker en absolut topmodel.

iRobot Roomba Combo j7+ robotstøvsuger med gulvvask er en af topmodellerne inden for robotstøvsugning. Lad os udforske de mange funktioner og fordele ved iRobot Roomba Combo j7+.

Det Bedste ved Roomba Combo j7+:

 1. Støvsuger og moppe kombination: iRobot Roomba Combo j7+ leverer klasseresultater ved “almindelig” støvsugning, men den kan også vaske gulvene på højeste niveau, hvilket gør den til en ideel løsning for husstande, der ønsker en robotstøvsuger med gulvvask.

 2. Præcisionssugning med allergifiltrering: Den avancerede filtreringsmekanisme fanger op til 99% af allergener som pollen og støvmider, så hvis der er perioder, hvor du er hårdt ramt, f.eks. af græsallergi, så lad robotstøvsugeren tage en tørn morgen og aften, så dit hjem kan være et “helle” for pollenallergien.

 3. Smart navigation og Room Select: iRobot Roomba Combo j7+ robotstøvsugeren kortlægger de forskellige rum, f.eks stue og soveværelser, og tilpasser sig omgivelserne. Man kan specifikt i appen vælge områder, der kræver rengøring og hvilke den skal springe over.

 4. Tilpasset rengøringsteknologi: Ved hjælp af kunstig intelligens lærer iRobot Roomba Combo j7+ hurtigt husets layout at kende og tilpasser rengøringsmønstre efter behov, hvilket resulterer i en skræddersyet rengøring.

 5. Selvtømmende støvbeholder: iRobot Roomba Combo j7+ robotstøvsugeren er udstyret med en selvtømmende base, der gør det muligt for støvsugeren at tømme sig selv efter hver rengøringscyklus, hvilket eliminerer behovet for hyppig manuel tømning.

Opsummering: iRobot Roomba Combo j7+ er en af de bedste robotstøvsugere med gulvvask på markedet i dag. Den smarte navigation, adaptive rengøringsteknologi og selvtømmende funktion gør iRobot Roomba Combo j7+ Robotstøvsugeren til en lækker løsning for dem, der bare vil have at rengøring af gulve skal være let! Man går ikke galt i byen ved at investere i denne robotstøvsuger med gulvvask!

Fordele

Det siger køberne

8

iRobot Roomba Combo i5+

iRobot Roomba Combo i5+ Anmeldelse

Forbrugertestens iRobot Roomba i5+ robotstøvsuger test

Du får meget for pengene med iRobot i5+, en robotstøvsuger, der er en sand fornøjelse at bruge! iRobot Roomba Combo i5+, som er dens lange navn, leverer altid godt i robotstøvsuger med gulvvask bedst i test anmeldelser. Her er nogle nøgleaspekter, der gør denne iRobot robotstøvsuger med gulvmoppe til en solid investering:

 1. 2-i-1 funktionalitet: iRobot Roomba Combo i5+ kan både støvsuge og vaske gulv. Denne 2-i-1 funktion gør rengøringen mere grundig og tidsbesparende.

 2. Avanceret navigation: iRobot Robotstøvsuger i5+ er udstyret med avanceret navigations teknologi. Den kortlægger visuelt dit hjem og kan på den måde planlægge sin rute for rengøring og undgå forhindringer. Dette sikrer, at den dækker alle områder og undgår at sidde fast.

 3. Tilpasset rengøringsteknologi: Man kan kun elske iRobot robotstøvsugerens evne til at tilpasse sig forskellige gulvtyper. Den justerer automatisk sugekraften baseret på om det er tæpper eller hårde gulve den kører på og leverer dermed de bedst mulige rengøringsresultater. 

 4. App-styring og Smart Home Integration: Ved hjælp af iRobot Home-appen kan man planlægge rengøringssessioner, overvåge rengøringshistorik og endda styre robotstøvsugeren, selv når man ikke er hjemme. Den integreres også let med smarte hjem-platforme som Google Home og Amazon Alexa.

 5. Suveræn moppefunktion: Moppefunktionen fugter mikrofiberkluden jævnt og fjerner pletter og snavs, hvilket efterlader gulve skinnende rene.

Samlet set er iRobot Roomba Combo i5+ en skøn robotstøvsuger med gulvvask, der med sine avancerede funktioner og rimelige pris er en stærk konkurrent på markedet for bedste robotstøvsugere med gulvvask.

Fordele

Det siger køberne

9

Neatsvor X520 Robotstøvsuger

Neatsvor X520 Anmeldelse

Forbrugertestens Neatsvor X520 anmeldelse og test – Robotstøvsuger med Gulvvask!

Testers kommentar: Jeg havde fornøjelsen af at teste Neatsvor X520 Robotstøvsuger. Den fik til opgave at støvsuge flere rum og noget overraskende, så oplevede jeg at den havde samme sugeevne som dyrere modeller. Det er måske ikke overraskende, da den har samme høje sugekraft som de bedste modeller og således oplagt til at tage alt fra hunde/kattehår til hverdagsstøv. Hvis jeg kun skulle kigge på prisen, så ville jeg vælge denne robotstøvsuger.

Neatsvor X520 gør rengøringstjansen til en fornøjelse. Det er slut med af de sure pligter med støvsugning og gulvvask. Slut med at have ondt i ryggen, når man står med vaskekosten. Denne intelligente robotstøvsuger med gulvvaskefunktion byder på avanceret teknologi og praktisk funktionalitet, der gør ens rengøring let og bekvem og til den bedste robotstøvsuger pris – et rigtig godt robotstøvsuger tilbud!

Herunder finder du en mere udførlig beskrivelse af hvad denne robotstøvsuger med gulvvask leverer:

Avanceret App-Styring og Kompatibilitet med Google Home

Neatsvor X520 Robotstøvsuger er designet til at give dig fuld kontrol over din rengøring. Du kan nemt styre robotstøvsugeren ved hjælp af den tilhørende app, der også er kompatibel med Google Home. Denne integrerede styringsmulighed via app og stemmestyret assistent gør det utroligt nemt at planlægge og overvåge rengøringsopgaver.

Impressionerende Sugestyrke og Multifunktionalitet

Med en sugestyrke på 6000 PA er Neatsvor X520 Robotstøvsuger med gulvvask i stand til at håndtere en bred vifte af opgaver, herunder støvsugning af hår, støv, sand og partikler. Den er så kraftfuld, at den endda kan klare hundehår og stålkugler. Derudover kan du nemt tømme støvsugeren takket være den praktiske beholder.

Automatisk Opladning og Tidsbesparelse

Neatsvor X520 Robotstøvsugeren vender automatisk tilbage til ladestationen, når den er ved at løbe tør for strøm, så du behøver således ikke selv at tænke på at oplade den. Batteritiden hører i øvrigt til i den høje ender, hvad gælder robotstøvsugere med gulvvask. Den kan på en enkelt opladning støvsuge og vaske gulve i 120-180 minutter og således dække et stort område uden at skulle tilbage og lade op.

Gulvvask og Støvsugning i Én Enhed

Neatsvor X520 robotstøvsuger er en ægte 2-i-1-løsning med både gulvvask og støvsugning. Du kan nemt skifte mellem de to funktioner ved at udskifte beholderen. Dette gør det muligt at opnå både tør og våd rengøring med samme enhed.

Neatsvor X520 er en LÆKKER robotstøvsuger med gulvvask, som på grund af den lave pris vil være den bedste robotstøvsuger med gulvvask for mange. 

Fordele

Det siger køberne

10

ILIFE A80 ROBOTSTØVSUGER

ILIFE A80 Anmeldelse 2-i-1 robotstøvsuger med gulvvask

Forbrugertestens ILIFE A80 robotstøvsuger test – Billig Robotstøvsuger med Gulvvask

Testers kommentar: Da jeg bor i en lille lejlighed på 48 mvar det oplagt at teste denne. Jeg har gulvtæppe i stuen, imens jeg har trægulv i soveværelse og korridor. Jeg var tilfreds med ydeevnen. Jeg frygtede lidt, at med den relativt lave sugekraft i forhold til andre maskiner, at det ikke ville føles rigtig rent efter endt støvsugning, men jeg synes faktisk resultatet var fint. Jeg har ikke kæledyr, så nok også lettere for robotstøvsugeren at rengøre min lejlighed end mange andres. Til mit behov, som en der bor alene og ikke sviner for meget, så synes jeg at det er en perfekt lille maskine.

ILIFE A80 er et herlig billigt alternativ til de mest avancerede robotstøvsugere med gulvvaskfunktion på markedet. Den tilbyder rengøring af både gulve og gulvtæppe og er udstyret med en række funktioner, der gør den ideel til mange mindre husholdninger. 

Automatisk Carpet Boost (Gulvtæppe Boost Funktion)

ILIFE A80 er i stand til at tilpasse sin sugekraft, når den registrerer tæpper med sin automatiske carpet boost-funktion. Den øger sugekraften fra 600 PA til 1000 PA for maksimal ydeevne på tæpper. Dette gør det muligt for A80 at levere en grundig rengøring, uanset om det er hårde gulve eller tæpper.

2-i-1 Rengøring med Mopning

Med sin indbyggede moppe og støvsuger kan ILIFE A80 fuldføre en omfattende gulvrengøring helt automatisk. Du behøver ikke længere bekymre dig om at skifte mellem forskellige apparater, da A80 kan klare både støvsugning og mopning i én enhed.

Selvopladelig og Intelligent Navigering

A80 er en selvopladelig robotstøvsuger, der vender automatisk tilbage til opladestationen, når den er ved at løbe tør for strøm. Den er også udstyret med præcise smart sensorer, der forhindrer den i at falde ned ad trapper eller kollidere med møbler. Disse sensorer hjælper også robotten med at planlægge sit arbejde for at opnå de bedste resultater og dække alle områder.

Forskellige Rengøringsmetoder og Tilpasning

ILIFE A80 tilbyder forskellige rengøringsmetoder, herunder Path mode, Classic mode, Edge mode og Spot mode. Dette giver dig mulighed for at tilpasse rengøringsindstillingen efter dine præferencer og behov. Derudover har den en max mode, der aktiveres ved tæpper eller områder med ekstra snavs.

Fordele

Det siger køberne

ILIFE A80 Robotstøvsuger

11

Sogo robotstøvsuger NAVI G-PRO

Sogo robotstøvsuger anmeldelse

Anmeldelse af Sogo NAVI G-PRO Robotstøvsuger med gulvvask test:

Sogo NAVI G-PRO er en solid robotstøvsuger med gulvvask, der kan håndtere både våde og tørre forhold,

Det slanke design af Sogo robotstøvsugeren gør, at den ubesværet kan rengøre under møbler som sofaer, senge og borde. Den elektronisk styrede vandtank, der kan indstilles i 3 niveauer, forhindrer lækager ved eventuelle hældninger, så du ikke behøver at bekymre dig for vandspild under rengøringen.

Med flere indbyggede rengøringsmetoder som zigzag, spotrensning, kantrensning, automatisk rengøring, enkeltværelse og vægsporing, tilpasser Sogo robotstøvsugeren sig let til forskellige rengøringsbehov. Den har en sugeeffekt på 2700PA, der måske ikke er den kraftigste på markedet, men stadig er mere end stærk nok til opsamling af støv, imens online-kortsystemet og kompatibiliteten med stemmestyringssystemer som Alexa og Google Home gør den let at “hundse” rundt med!

Avancerede sensorer, herunder fald- og kollisionssensorer, arbejder sammen for at forhindre uheld og skader under drift. Den motoriserede børste og 15° hældningskapacitet gør det nemt for Sogo robotstøvsugeren at håndtere tæpper og udfordrende overflader.

Med et lavt støjniveau på mindre end 70db og en driftstid på op til 120 minutter på en enkelt ladning er Sogo en solid robotstøvsuger med gulvvask. Den hurtige opladning på 4-5 timer og en stor støvbeholder på 600 ml, sammen med et tredobbelt filtreringssystem og en vandtankkapacitet på 350 ml, tilføjer yderligere værdi til denne robotstøvsuger.

Det medfølgende tilbehør, herunder opladningsbase, HEPA-filter, hovedbørste, sidebørster, moppeklud, magnetbånd til zonedefinering og en avanceret fjernbetjening med LCD-display, fuldender denne altomfattende rengøringsløsning og den er bestemt en overvejelse værd for dem, der søger en solid robotstøvsuger til en stærk pris.

Fordele

Det siger køberne

Sogo robotstøvsuger med gulvvask

12

Dreame Bot D10s Plus Xiaomi Robotstøvsuger

Dreame D10s Plus Anmeldelse

Anmeldelse af Dreame D10s Plus Xiaomi Robotstøvsuger med gulvvask bedst i test:

Dreame D10s Plus robotstøvsuger med gulvvask er skabt til at gøre selv de mest krævende rengøringsopgaver lette og giver gode resultater. Her får du intelligent teknologi og kraftig sugestyrke, der samlet giver stærke rengøringsresultater. 

Intelligent Teknologi og Præcis Kortlægning: Dreame D10s Plus anvender avanceret lasersensorteknologi, der ikke kun kortlægger dit hjem præcist, men også navigerer let igennem de hjem og undgår at ramme ind i møbler og andre forhindringer, hvilket reducerer risikoen for uønskede sammenstød.

Effektiv Sugestyrke og Luftfiltreringssystem: Med sin kraftige sugestyrke eliminerer robotstøvsugeren Dreame D10s Plus snavs, støv og skidt fra dine gulve. Det integrerede luftfiltreringssystem sikrer, at dit hjem forbliver frit for støvpartikler, pollen og andre allergener (et ekstra plus i pollenallergisæsonen!).

Brugervenlig og Vedligeholdelsesvenlig: Programmering og vedligeholdelse af Dreame D10s Plus er en leg. Den store støvbeholder er nem at fjerne og tømme, mens rengøringsfiltrene kræver minimal opmærksomhed. Dette gør den ideel til en problemfri rengøringsoplevelse.

Tør og våd rengøring: Dreame D10s Plus giver dig alsidighed i rengøringen, hvor du kan vælge om du bare vil have en tør støvsugning eller have vasket gulvet! Den er let at styre med “assistenter” som Siri, Google Assistant og Alexa.

Lang Driftstid og Autonomi: Med en driftstid på 280 minutter er Dreame D10s Plus én af de robotstøvsugere med gulvvask, der kan køre i længst tid uden afbrydelser. De genopladelige batterier med en kapacitet på 5200 mAh sikrer langvarig ydeevne.

Med Dreame Bot D10s Plus får du et rent hjem på en let måde!

Fordele

Det siger køberne

Dreame D10 Plus S Xiaomi Robotstøvsuger

13

ABIR R30 Robotstøvsuger

ABIR R30 Anmeldelse

Anmeldelse af ABIR R30 Robotstøvsuger:

ABIR R30 er en fin robotstøvsuger, der kombinerer støvsugning og gulvvask i ét apparat. 

Suveræn Rengøring: ABIR R30 har en kraftfuld sugeevne på 4000 PA, hvilket gør den i stand til at håndtere skidt og snavs, og dens evne til at suge op til 120 minutter på en enkelt opladning giver langvarig ydeevne.

Brugervenlig App-styring: Den medfølgende app tilbyder en brugervenlig oplevelse, der giver dig fuld kontrol over støvsugeren. Fra appen kan du programmere rengøringssessioner, oprette no-go zoner og tilpasse indstillingerne efter dine behov.

Avanceret Navigationsystem: ABIR R30 integrerer LiDAR + VSLAM teknologi og avancerede navigationsalgoritmer, der gør det muligt for støvsugeren at kortlægge dit hjem præcist. Den undgår forhindringer og skaber en optimal rengøringsrute.

Automatisk Opladning og Mange Funktioner: Støvsugeren vender automatisk tilbage til opladningsstationen, så du slipper for selv at skulle genoplade den. Muligheden for at indstille no-go zoner og tilpasse sugeevnen gør rengøringen mere skræddersyet.

Støjsvag Drift og Håndtering af Hindringer: ABIR R30 har et støjniveau på maksimalt 65 dB, så du kan nyde ro i dit hjem under rengøringen. De indbyggede sensorer sikrer, at støvsugeren undgår forhindringer og trappekanter, hvilket beskytter både enheden og dit hjem.

Håndtering af Forskellige Overflader og Dyrehår: Med multi-surface-teknologi kan ABIR R30 let håndtere forskellige gulvtyper, og dens sugeevne på op til 4000PA gør den velegnet til at håndtere dyrehår og andre former for snavs. En solid robotstøvsuger med gulvvask, der vil være et fint valg for mange.

Fordele

Det siger køberne

Hvorfor skal man vælge en robotstøvsuger med gulvvask fremfor en uden?

At vælge en robotstøvsuger med gulvvaskfunktion fremfor en uden kan have flere fordele afhængigt af dine specifikke rengøringsbehov og præferencer:

 1. Tidsbesparelse: En robotstøvsuger med gulvvask kan udføre to opgaver på én gang: støvsugning og gulvvask. Dette sparer dig tid og kræfter, da du ikke længere behøver at udføre begge opgaver.

 2. Effektivitetsforbedring: Gulvvaskfunktionen hjælper med at fjerne fastsiddende snavs, pletter og pletter fra dine gulve. Dette kan føre til en mere grundig rengøring og renere gulve sammenlignet med kun støvsugning.

 3. Flerformålsfunktionalitet: En robotstøvsuger med gulvvaskfunktion giver dig mulighed for at vedligeholde forskellige gulvtyper, herunder hårde gulve som træ, fliser og laminat samt tæpper. Dette gør det til en alsidig løsning for hjem med forskellige gulvbelægninger.

 4. Færre manuelle indgreb: Med en robotstøvsuger, der både støvsuger og vasker gulve, behøver du ikke bekymre dig om at udføre disse opgaver manuelt. Du kan planlægge rengøringssessioner i din robotstøvsugers app og lade den klare arbejdet, selv når du ikke er hjemme.

 5. Sundhedsfordel: Vask af gulv med en robotstøvsuger kan hjælpe med at fjerne allergener og bakterier fra dine gulve, og dermed skabe et sundere og mere hygiejnisk hjemmemiljø.

 6. Færre rengøringsprodukter: Da robotstøvsugeren med gulvvask kan bruge vand og nogle gange rengøringsmiddel til gulvvasken, kan det reducere behovet for at bruge kemiske rengøringsprodukter.

Hvordan fungerer en robotstøvsuger med gulvvask?

En robotstøvsuger med gulvvask kombinerer de funktioner, der normalt findes i en almindelig robotstøvsuger med evnen til at udføre våd rengøring eller gulvvask. Her er en grundlæggende beskrivelse af, hvordan en sådan robotstøvsuger med gulvvask fungerer:

 • Navigation:

  • Robotstøvsugeren er udstyret med avancerede sensorer og navigationsalgoritmer, så den kan bevæge sig rundt i dit hjem. Dette kan omfatte kameraer, laser eller andre sensorer, der hjælper den med at kortlægge rummet og undgå forhindringer.
 • Støvsugning:

  • Robotstøvsugeren begynder normalt med at støvsuge området ved at bruge en kombination af børster, sugekraft og filtre for at opsamle støv, skidt og hår fra gulvet.
 • Gulvvask:

  • Når støvsugningen er afsluttet, skifter nogle modeller til rengøringsfunktionen. Dette indebærer normalt montering af en vandtank og en rengøringsklud på robotten. Nogle modeller har en dedikeret vandpumpe til at befugte kluden.
 • Våd Rengøring:

  • En robotstøvsuger med gulvvask sprøjter en passende mængde vand og/eller rengøringsvæske på rengøringskluden og bruger denne til at tørre gulvet. Nogle avancerede modeller kan endda justere vandmængden baseret på gulvtypen.
 • Hjem til Opladning:

  • Når rengøringen er afsluttet, eller hvis batteriniveauet er lavt, returnerer robotstøvsugeren automatisk til sin opladningsstation for genopladning.

Robotstøvsuger: god for ens mentale velvære

Udover at robotstøvsugeren fungerer rigtig godt i forhold til at gøre ens hjem rent, så er der også en bonus i forhold til ens mentale velvære. At leve i rod, at have dårlig samvittighed over gulve og tæpper, der ikke er støvsuget eller vasket kan påvirke ens mentale helbred. Så på den måde kan en robotstøvsuger med gulvvask hjælpe til at man undgår den konstante dårlige samvittighed og f.eks. kan nyde en helt søndag med at se ens favorit serie og ikke behøver at tænke på, at man burde gøre rent!

Hvilken robotstøvsuger med gulvvask er bedst i test?

Når det kommer til at vælge den bedste robotstøvsuger, er der flere faktorer at overveje, herunder ydeevne, navigation, og pris. Nogle af de mest anerkendte mærker på markedet inkluderer Roomba-brandet fra iRobot, Roborock og Neatsvor.

Forbrugertesten har kåret Neakasa N3 som den bedste robotstøvsuger med gulvvask på markedet. Neakasa N3 er en nyere generation af robotstøvsugere og udmærker sig med sin avancerede navigationsteknologi, stærke sugestyrke og lange batterilevetid. Da det er en nyere generation, så fås den faktisk billigere end andre robotstøvsugere med gulvvask, der kan det samme. Den klarer effektfuldt rengøringen af forskellige gulvtyper og kommer med praktiske funktioner som app-styring og virtuelle vægge.

Så hvis du ønsker en billig robotstøvsuger med gulvvask, der kan det meste, de dyreste modeller kan, så er Neakasa N3 et godt valg. Den leverer stærke rengøringsresultater og præsenterer sig som en værdig kandidat som bedste robotstøvsuger med gulvvask på markedet og det til en markant lavere pris end sine mere kendte konkurrenter.

Hvor effektiv er en robotstøvsuger med gulvvask mod hundehår?

Hunde- og kattehår. Åh, vi elsker vores 4-benede venner, men man kan nu alligevel godt blive træt af alle deres hår over alt. Her kan en robotstøvsuger være løsningen.

 1. Sugekraft: Det absolut vigtigste ved en robotstøvsuger i kampen mod hundehår og kattehår, er en kraftig sugeevne. Robotstøvsugere med høj sugekraft har en bedre chance for at opsamle hår fra både hårde gulve og tæpper. Ikke alle modellerne, der anmeldes på denne side er ideelle til at støvsuge dyrehår. Vælg en model, der har mindst 3000PA i sugestyrke.

 2. Børsterulle: Nogle robotstøvsugere er udstyret med specielle børsteruller, der er designet til at opsamle og fjerne hundehår effektivt fra gulvet og børsterullerne selv. Disse børster kan være af gummi eller silikone og er mindre tilbøjelige til at blive tilstoppet med hår.

 3. Vandkapacitet: Når det kommer til gulvvask, er vandkapaciteten vigtig. En tilstrækkelig stor vandbeholder giver robotstøvsugeren mulighed for at rense større områder uden at skulle genopfylde vandet ofte.

 4. Rengøringsmetode: Nogle robotstøvsugere med gulvvaskfunktion bruger en kombination af støvsugning og våd mopping, hvilket kan være mere effektivt til at fjerne hundehår end kun tørstøvsugning. Mopping kan hjælpe med at fjerne hår, der er fastklemt på gulvet.

 5. Regelmæssig vedligeholdelse: For at opretholde effektiviteten af enhver robotstøvsuger er det vigtigt at tømme støvbeholderen regelmæssigt og rengøre børsteruller og filtre. Dette forhindrer tilstopning og sikrer optimal ydeevne.

Hvordan rengører man en robotstøvsuger med gulvvaskfunktion?

Rengøring af en robotstøvsuger med gulvvask er vigtig for at opretholde dens ydeevne og forhindre tilstopning af filtre og dyser. Her er trinene til at rengøre din robotstøvsuger med gulvvaskfunktion:

Bemærk: Inden du starter rengøringen, skal du sørge for, at din robotstøvsuger med gulvvask er slukket, og at den er taget ud af opladerstationen for sikkerheds skyld.

 1. Fjern støvbeholderen: Tag støvbeholderen ud af din robotstøvsuger med gulvvask. Afhængigt af modellen kan støvbeholderen have en lås eller et trykknapsystem, der skal frigøres for at fjerne den.

 2. Tøm støvbeholderen: Tøm indholdet af støvbeholderen i en skraldespand. Du kan også rengøre støvbeholderen med en børste eller en klud for at fjerne eventuelt tilstoppede partikler.

 3. Rengør filteret: Hvis din robotstøvsuger med gulvvask har et filter, skal du fjerne det og rengøre det. Nogle filtre kan være vaskbare, mens andre skal udskiftes efter behov i henhold til producentens anvisninger.

 4. Rengør børsterullerne: Tag børsterullerne ud af robotstøvsugeren. Fjern eventuelle hår, tråde eller snavs, der er viklet omkring børsterullerne. Brug en saks eller en børste til at fjerne disse materialer forsigtigt.

 5. Rengør vandbeholderen: Hvis din robotstøvsuger har en vandbeholder til gulvvask, skal du tage den ud og tømme eventuelt tilbageværende vand. Skyl og rengør vandbeholderen, og sørg for, at den er tør, inden du sætter den tilbage i robotstøvsugeren.

 6. Rengør dyser og børster: Undersøg de vanddyser og børster, der bruges til gulvvasken. Rengør dem omhyggeligt for at fjerne snavs og eventuelle tilstopninger.

 7. Rengør sensorer: Brug en ren, tør klud til at rengøre sensorer og kameraer på robotstøvsugeren. Dette hjælper med at opretholde nøjagtig navigationsfunktion.

 8. Genmontering: Når alle dele er blevet rengjort og tørret, skal du montere dem igen i robotstøvsugeren i den rigtige rækkefølge. Sørg for, at alt sidder korrekt fast.

 9. Opdater softwaren: Hvis din robotstøvsuger med gulvvask har opdateringer tilgængelige, kan det være en god idé at opdatere softwaren for at sikre, at den fungerer optimalt.

 10. Planlæg rengøring: Når alt er rengjort og genmonteret, kan du planlægge en rengøringssession i henhold til dine præferencer og behov.

Det anbefales at følge producentens specifikke rengøringsinstruktioner, da de kan variere lidt afhængigt af modellen. Rengør din robotstøvsuger regelmæssigt for at opretholde dens ydeevne og forlænge dens levetid.

Hvor holdbar er en robotstøvsuger med gulvvask?

Holdbarheden af en robotstøvsuger med gulvvaskfunktion kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder mærke, model, kvalitet, vedligeholdelse og brugsmønster. Generelt kan en godt vedligeholdt robotstøvsuger med gulvvaskfunktion have en levetid på mange år. Her er nogle faktorer, der kan påvirke holdbarheden:

 1. Kvalitet og mærke: Mærker med et godt omdømme og høj kvalitet har tendens til at producere mere holdbare robotstøvsugere. Kvaliteten af materialer og komponenter spiller en afgørende rolle i holdbarheden.

 2. Vedligeholdelse: Regelmæssig vedligeholdelse er afgørende for at forlænge levetiden. Dette inkluderer tømning af støvbeholderen, rengøring af filtre, rengøring af børsteruller og overholdelse af producentens rengøringsinstruktioner.

 3. Brugsmønster: Hvor ofte og i hvilke områder du bruger din robotstøvsuger, kan påvirke holdbarheden. Hvis den bruges i områder med meget snavs eller hård slid, kan det øge slid på enheden.

 4. Reservedele og tilgængelighed: Muligheden for at få reservedele og teknisk support kan påvirke holdbarheden. Mærker, der tilbyder nem adgang til reservedele og service, kan forlænge levetiden gennem reparationer og udskiftninger.

 5. Opdateringer og software: Nogle robotstøvsugere modtager regelmæssige opdateringer og forbedringer gennem deres software. Opdatering af softwaren kan forlænge funktionaliteten og levetiden.

 6. Garanti: Garantiens varighed og dækning kan indikere producentens tillid til produktets holdbarhed. Nogle producenter tilbyder længere garantier på deres robotstøvsugere.

 7. Miljø og gulvtyper: Robotstøvsugere skal arbejde i forskellige miljøer og på forskellige gulvtyper. Nogle modeller er mere alsidige og holdbare i forskellige omgivelser.

Hvor stor en flade kan en typisk robotstøvsuger med gulvvask dække?

Typisk har en gennemsnitlig robotstøvsuger med gulvvask en dækningskapacitet på omkring 150-200 kvadratmeter på en enkelt opladning. Den præcise dækkeevne kan dog variere afhængigt af modellen og specifikationerne. Flere faktorer påvirker denne kapacitet, herunder batteriets levetid, robottens rengøringshastighed, og hvor effektivt den navigerer i hjemmet.

Nogle af de bedste robotstøvsugere og mest avancerede modeller kan have funktioner som “genoptagelse af rengøring”, der tillader robotten at vende tilbage til opladningsstationen og genoptage rengøringen på det punkt, hvor den stoppede, hvis det er nødvendigt. Hvis du har et større hjem eller område, kan det være en god idé at vælge en robotstøvsuger med gulvvask der har længere batterilevetid for at sikre, at den effektivt kan dække hele området på en enkelt opladning.

Er det nødvendigt at forberede mit hjem på nogen måde, før jeg bruger en robotstøvsuger med gulvvask?

Ja, det er en god idé at foretage nogle forberedelser, inden du bruger en robotstøvsuger og måske endnu mere hvis du bruger en robotstøvsuger med gulvvask. For at optimere robotstøvsugerens ydeevne og sikre effektiv rengøring, kan du overveje følgende:

Fjern forhindringer: Ryd gulvet for løse ledninger, tøj eller andre genstande, der kan forhindre robotstøvsugeren i at bevæge sig frit.

Løft små genstande: Hæv lette genstande som legetøj eller sko fra gulvet for at undgå, at de kommer i vejen for støvsugeren.

Reducer løse tæpper: Hvis du har løse tæpper eller gulvtæpper, kan det være en god idé at fiksere dem eller rulle kanterne op for at forhindre, at robotstøvsugeren sidder fast.

Sørg for, at døre er åbne: For at muliggøre fri bevægelse kan det være en fordel at holde døre åbne, så robotstøvsugeren nemt kan navigere mellem rum.

Fjern skarpe genstande: Flyt eventuelle skarpe genstande eller genstande, der kan beskadige støvsugeren, såsom nåle, pinde eller større skarpe genstande.

Tomme områder på gulvet: For at lette støvsugerens arbejde kan du tømme områder med mange små genstande, der kan forhindre effektiv rengøring.

Hvordan håndterer robotstøvsugeren med gulvvask forhindringer som møbler og tæpper?

De bedste robotstøvsugere med gulvvask er udstyret med avanceret teknologi og sensorer, der gør dem i stand til at håndtere forhindringer som møbler og tæpper på en intelligent måde. Her er hvordan en robotstøvsuger med gulvvask typisk håndterer sådanne situationer:

 1. Sensorer for forhindringer: Robotstøvsugeren er udstyret med sensorer, der registrerer forhindringer i dens rute. Disse sensorer hjælper den med at opdage møbler, vægge og andre genstande i dens nærhed.

 2. Anti-kollisionsteknologi: De bedste robotstøvsugere med gulvvask anvender avancerede algoritmer og sensorer til at undgå kollisioner med møbler. De registrerer forhindringer i deres bane og ændrer retning for at undgå sammenstød.

 3. Mekaniske børster og sidebørster: Nogle robotstøvsugere har mekaniske børster og sidebørster, der rækker ud langs robottens kanter. Disse børster hjælper med at feje snavs og støv væk fra kanterne og forhindrer også, at robotten sidder fast under møbler.

 4. Laser- eller kamerateknologi: De bedste robotstøvsugere med gulvvask kan være udstyret med laser- eller kamerateknologi, der giver dem evnen til at oprette et detaljeret kort over rummet. Dette muliggør mere præcis navigation og undgåelse af forhindringer.

 5. Robotstøvsuger dørtrin og tæpper: Nogle af de bedste robotstøvsugere med gulvvask har justerbare højder, hvilket gør dem i stand til at tilpasse sig forskellige gulvtyper og overvinde mindre forhindringer som tæpper eller dørtrin.

Hvad er forskellen på en robotstøvsuger med dock og uden dock?

Forskellen mellem en robotstøvsuger med en dockingstation (dock) og en uden en dockingstation inkluderer primært opladningsmetoden og hvor støvsugeren opbevares:

1. Opladning: En robotstøvsuger med en dockingstation kan vende tilbage til sin base (dockingstation) automatisk, når den er færdig med rengøringen eller når batteriniveauet er lavt. Den oplader derefter automatisk for at være klar til næste rengøringsopgave. En robotstøvsuger uden en dockingstation skal manuelt tilsluttes til strøm for opladning.

2. Automatisering: Robotstøvsugere med dockingstationer er mere automatiserede, da de selvstændigt kan starte og afslutte rengøringsopgaver samt oplade sig selv. Dem uden dockingstationer kræver normalt mere manuel intervention for opladning og start/stop.

3. Opbevaring: Robotstøvsugere med dockingstationer har en dedikeret base, hvor de kan opbevares mellem rengøringsopgaver. De uden en dockingstation skal opbevares et sted i hjemmet, hvor de manuelt kan tilsluttes til strøm.

4. Praktisk anvendelse: Robotstøvsugere med dockingstationer er mere praktiske og kræver mindre brugerindsats, da de selvstændigt kan håndtere opladning og organisering. Robotstøvsugere uden dockingstationer kan være lidt mere tidskrævende at håndtere, omend de fleste ofte har en mindre ladestation ellers kan man kan ofte tilkøbe en dock.

Hvordan håndterer en robotstøvsuger kæledyrshår og andre allergener?

De bedste robotstøvsugere håndterer typisk kæledyrshår og andre allergener rigtig godt ved hjælp af forskellige teknologier og funktioner:

 1. Effektive børster: De fleste robotstøvsugere er udstyret med børster, såsom en hovedbørste og sidebørster, der effektivt samler hår og snavs op fra gulvet og langs kanterne.

 2. HEPA-filtrering: Mange avancerede robotstøvsugere er udstyret med HEPA-filtre, der kan fange mikroskopiske partikler, herunder allergener som støvmider, pollen og dyrehår. Dette bidrager til at forbedre luftkvaliteten i hjemmet.

 3. Kraftig sugestyrke: Robotstøvsugere har ofte kraftige motorer og sugeevne, der kan opsuge kæledyrshår og andre partikler fra forskellige overflader, herunder tæpper, trægulve og fliser.

 4. Specialiserede børster: Nogle robotstøvsugere leveres med specialiserede børster, der er designet til at håndtere kæledyrshår mere effektivt. Dette kan omfatte gummibørster eller børster med antitilknytningsbelægning for at forhindre håret i at klæbe sig fast.

 5. Tidsplanlagt rengøring: Ved at planlægge regelmæssig rengøring kan du sikre, at din robotstøvsuger holder dit hjem rent og fri for allergener, herunder kæledyrshår, med minimal indsats fra din side.

Hvilken robotstøvsuger med gulvvask skal man vælge?

En søgning på nettet på ”robotstøvsuger med gulvvask” vil give dig tusindvis af muligheder og man kan ikke fortænke, at mange giver op, da der bare er så mange valg. Hvilke er gode? Hvad vil passe til mit behov? Har du brug for en robotstøvsuger, der kan vaske gulve? Skal robotstøvsugeren kunne klare dørtrin? Forbrugertesten.dk har i denne artikel fokus på de bedste robotstøvsugere med gulvvaskfunktion på markedet i dag. Vi har undersøgt, hvilken robotstøvsuger med gulvvask, der egner sig bedst til hus, lejlighed, er mest avancerede, billigst og meget andet.

Når man skal vælge en robotstøvsuger med gulvvask, så skal man starte med at se på ens hjem og ens udfordringer. Bor man i et relativt stort hus og har hund eller kat, der fælder meget, så er det én type robotstøvsuger man skal bruge, bor man i en mindre lejlighed, så vil nogen robotstøvsugere egne sig bedre til mindre rum.

I vores omfattende robotstøvsuger test har vi specifikt kigget på robotstøvsugere med gulvvask. Vi har set på de nyeste modeller, funktioner, fordele og ulemper ved at bruge dem i dit hjem. Vi har sammenlignet forskellige mærker og modeller, så du kan træffe den bedst mulige beslutning, når det kommer til at vælge den bedste robotstøvsuger med gulvvask til dine behov.

Hvad koster en robotstøvsuger med gulvvask?

Priserne på robotstøvsugere kan variere afhængigt af mærke, model og funktioner. Generelt set kan du forvente at finde robotstøvsugere til priser fra et par tusinde kroner og op til 15.000 kr ca. De mere avancerede modeller med ekstra funktioner som f.eks. intelligent navigation, app-styring og selvtømning af støvbeholderen, har tendens til at være i den dyrere ende. På den anden side kan mere grundlæggende modeller være mere overkommelige prismæssigt. Det er vigtigt at overveje dine behov og budget, når du vælger en robotstøvsuger. Vores testvinder, Neakasa N3 fås for under 5.000 kr., som vi mener er en meget stærk pris for en robotstøvsuger med de specifikationer.

Kan en robotstøvsuger støvsuge tæpper?

Ja, mange moderne robotstøvsugere er designet til at kunne støvsuge på forskellige overflader, herunder tæpper. Disse robotstøvsugere er normalt udstyret med børster og sugekraft, der er tilpasset til at håndtere forskellige typer gulve, herunder både hårde gulve som træ, fliser og laminat samt bløde gulve som tæpper og tæppebelagte områder.

Nogle robotstøvsugere er endda udstyret med specielle sensorer og tilstande, der tillader dem at justere deres sugekraft og børsteindstillinger for at sikre en effektiv rengøring på tæpper. Det er dog vigtigt at bemærke, at ikke alle robotstøvsugere er lige velegnede til at støvsuge tæpper, så det er en god idé at vælge en model, der er specielt designet til dette formål, hvis du har tæpper i dit hjem.

Kan jeg styre min robotstøvsuger via en mobilapp eller stemmekommandoer?

Ja, mange moderne robotstøvsugere kan styres via enten en dedikeret mobilapp eller stemmekommandoer. Her er hvordan det fungerer:

 1. Mobilapp-styring: De fleste førende robotstøvsugerproducenter tilbyder mobile apps, der giver dig mulighed for at styre din støvsuger direkte fra din smartphone eller tablet. Disse apps giver dig normalt mulighed for at starte og stoppe rengøringssessioner, planlægge rengøringstider, justere indstillinger og modtage meddelelser om støvsugerens status.

 2. Stemmestyring: Nogle robotstøvsugere er kompatible med stemmestyringsteknologi som f.eks. Amazon Alexa eller Google Assistant. Dette giver dig mulighed for at starte, stoppe eller planlægge rengøringssessioner ved blot at bruge stemmekommandoer. Du kan f.eks. sige “Alexa, bed Roomba om at starte rengøringen”, og din støvsuger vil begynde at arbejde.

Disse funktioner giver en høj grad af bekvemmelighed og fleksibilitet, da du kan styre din robotstøvsuger fra hvor som helst i dit hjem ved hjælp af din smartphone eller stemmen. 

Hvad skal man kigge efter ved køb af robotstøvsuger?

Når du køber en robotstøvsuger, er der flere faktorer, du bør overveje for at sikre, at du vælger den rigtige model til dine behov:

 1. Ydeevne: Vær opmærksom på sugekraften og effektiviteten af ​​robotstøvsugeren, især hvis du har tæpper eller kæledyrshår, der kræver ekstra sugekraft.

 2. Batteritid og opladningstid: Tjek hvor længe robotstøvsugeren kan køre på en opladning, og hvor lang tid den tager at oplade sig selv igen. Dette er vigtigt for at sikre, at den kan klare hele dit hjem på en opladning.

 3. Navigation og rengøringsmønstre: Se efter robotstøvsugere med avanceret navigationsteknologi, der kan identificere og undgå forhindringer samt dække hele dit hjem effektivt.

 4. Støvsugerens størrelse og form: Overvej størrelsen og formen på robotstøvsugeren for at sikre, at den kan komme ind i alle hjørner og under møbler.

 5. Filtreringssystem: Et effektivt filtreringssystem er vigtigt for at fange allergener og forurenende stoffer i luften, såsom pollen og støvmider.

 6. App-tilknytning og smarte funktioner: Mange moderne robotstøvsugere kan styres via smartphone-apps og har smarte funktioner som planlægning af rengøringstider og fjernadgang.

 7. Vedligeholdelse og rengøring: Undersøg, hvor nemt det er at rengøre og vedligeholde robotstøvsugeren, herunder at tømme støvbeholderen og rengøre børsterne.

 8. Pris: Vælg en robotstøvsuger, der passer til dit budget, men vær opmærksom på, at billigere modeller muligvis ikke har alle de avancerede funktioner og ydeevneegenskaber.

Ved at overveje disse faktorer kan du finde den bedste robotstøvsuger, der passer til dine behov og præferencer.

Kan en robotstøvsuger støvsuge kattehår op?

Ja, de fleste moderne robotstøvsugere er designet til at kunne samle kattehår op effektivt. De er normalt udstyret med børster og sugefunktioner, der er specielt designet til at løfte og suge hår, pels og snavs op fra gulve og tæpper.

For at sikre optimal ydeevne anbefales det at vælge en robotstøvsuger med en kraftig sugeevne og børster, der er velegnede til at håndtere dyrehår. Nogle modeller har endda specialdesignede børster, der er mindre tilbøjelige til at blive tilstoppet af lange hår.

Det er vigtigt at tømme støvbeholderen regelmæssigt for at opretholde støvsugerens effektivitet, især hvis den bruges til at fjerne store mængder dyrehår. Med regelmæssig vedligeholdelse kan en robotstøvsuger være en løsning til at holde hjemmet rent og frit for kattehår.

Kan en robotstøvsuger vaske gulv?

De fleste robotstøvsugere er designet til at udføre opgaver relateret til støvsugning, og de fleste har ikke indbyggede funktioner til at vaske gulve. Men, som set i denne robotstøvsuger test artikel, er der dog nogle robotstøvsugere, der også har en gulvvaske-funktion.

En robotstøvsuger med gulvvask har normalt en vandtank og en klud, der fugtes, og de kan glide over dit gulv for at fjerne lettere snavs og pletter. 

Hvis du specifikt ønsker en robot støvsuger, der både kan støvsuge og vaske gulve, er du kommet til det rigtige sted, da alle de anmeldte robotstøvsugere har gulvvask. Sørg for at læse produktbeskrivelser og anmeldelser for at sikre, at den robotstøvsuger med gulvvask, du vælger, opfylder dine specifikke behov.

Forbrugertesten.dk er et gratis annoncefinansieret online forbrugermagasin, som har til formål at hjælpe vores læsere med at finde det rette produkt til den rette pris via vejledning og inspiration i værdiskabende, sponsorerede artikler.
Udvælgelsen af produkterne sker på baggrund af test, analyser og research, og artiklerne inkluderer produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andre læser

Scroll to Top